Thuishaven » Word affiliate

Word affiliate

Jij kan nu ook meeprofiteren van het succes van Vaarbewijs Filmpjes. Zorg dat jouw klanten, vrienden, familie en kennissen Vaarbewijs Filmpjes gaan gebruiken. Jij verdient geld en zij 50% korting!

Jij geld, zij korting! Hoe werkt het?

Stap 1 – Aanmelden

Meld je aan via vaarbewijsfilmpjes@gmail.com en zeg dat je affiliate wil worden.

Stap 2 – Kortingscode

Jij krijgt van Vaarbewijs Filmpjes een unieke kortingscode gemaild.

Stap 3 – Verkoop

Roep iedereen op een abonnement te nemen via Vaarbewijs Filmpjes Abonneren en zorg dat ze jouw unieke kortingscode invoeren bij de betaling.

Stap 4 – 50% korting voor iedereen

Iedereen die via jou een abonnement neemt krijgt niet 1 maar 2 maanden toegang op Vaarbewijs Filmpjes, inclusief persoonlijke begeleiding. Dat is een korting van maar liefst 50%!

Stap 5 – Verdien €2,50 per aangebracht lid!

Voor iedereen die jij aanbrengt krijg je €2,50! Dat is lekker makkelijk verdienen.

Voorwaarden

  1. Deze actie geldt alleen indien mensen zich aanmelden via de Vaarbewijs Filmpjes Abonneren pagina. En dus niet voor leden die een abonnement afsluiten via YouTube.
  2. Per aangebracht lid wordt er éénmalig €2,50 uitgekeerd.
  3. Betalingen voor de aangebrachte leden worden 1x per maand gedaan in de eerste week van de maand over de in de voorgaande maand aangebrachte leden. Er is geen minimum bedrag, dus ook bij maar 1 aangebracht lid krijg jij gewoon direct je geld.
  4. Indien een aangebracht lid zijn abonnementsgeld restitueert dan vervalt de aanbrengpremie.
  5. Vaarbewijs Filmpjes kan de affiliatie actie op ieder moment aanpassen of stoppen. Reeds verdiende premies zullen dan gewoon worden uitgekeerd.